няма отношение и не се намества в решенията на служебния кабинет.

...
няма отношение и не се намества в решенията на служебния кабинет.
Коментари Харесай

Георг Георгиев към ПП-ДБ: Те не могат и срещу Борисов да тичат, да го стигнат по компетентност

няма отношение и не се намества в решенията на служебния кабинет. " Промяната ", които не познават механизмите на дипломацията, истеризират тематиката със Сребреница, защото към този момент второто място им се коства фантазия. Очевидно се основава изкуствено скандал, тъй като от ПП-ДБ нямат какво да споделят с гласоподавателите си. Това съобщи пред БТВ Георг Георгиев, лидер на листата на ГЕРБ- в Перник. 

" Нашите цели са да възстановим положението на страната такава, каквато беше през 2021 година Виждаме обществено и цивилен затормозена страна. Страна, която след три години " променки ", се намира в недобро положение. Това споделят и хората. След възобновяване ще дойдат и вложенията ", добави Георгиев.

След 9 юни отново ще има страна, отново ще има Народно заседание, и отново ще би трябвало да опитаме да съставим кабинет. и Движение за права и свободи няма да вършат независима съдружна форма, безапелационен бе той. 

" Призовахме ПП-ДБ да се държат възпитано и културно, тъй че да можем на следващия ден още веднъж да седнем на маса - това ще се случи, откакто се вразумят. "

" С гласовете на Денков стана министър председател. Ние не сме имали потребност от гласовете на ПП-ДБ, нито сме молили. даже отстъпи правото си да излъчи министър-председател, откакто завоюва изборите предходната година. "

Те не могат и срещу Борисов да тичат да го стигнат по подготвеност, счита лидерът на листата на в Перник. 

Денков бил призовал Борисов на спор - скърбя го от време на време, сподели Георгиев. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР